Velkommen > Om Joval > Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Joval ligger i Marker kommune, på den østre siden i den nordre enden av Rødenessjøen. Her er et kart som viser hvordan man finner fram til Joval.


Trykk her for større kart og tilpasset veibeskrivelse

Skann denne koden for å navigere til JOVAL

Veibeskrivelse:

Fra E18 vestfra:

Om man kommer E18 fra Oslo, kjører man forbi Askim, Slitu og forbi Momarkedet (vestre avkjørsel til Mysen). På Ramstad (østre avkjørsel til Mysen) tar man til venstre rett før Esso stasjonen og følger riksvei 123 nord og østover mot Kroksund. Det er god skilting der og det er ca 21 km til Kroksund. Etter å ha kjørt over Kroksund brua kjører man ca 1 km og tar til høyre mot Ørje ved den gamle mølla. Etter dette er det en lang bakke opp igjennom et skogsholt og like etter at det er skiltet til Opsal mot venstre går gårdsveien til Joval ned til høyre.

Fra Ørje:

I Ørje tar man RV 21 nordover fra E18 (ved Shell stasjonen). Det er ca 16 km opp til Svendsby krysset, hvor man tar av til venstre fra RV21. Etter ca 250 meter er gårdsveien til Joval på venstre hånd.

Fra Akershus nordfra:

Om man kommer fra Hemnes eller Bjørkelangen i Aurskog-Høland tar man RV 125 sørover mot Ørje. Ved mølle brua like før Kroksund tar men til venstre mot Ørje. Etter dette er det en lang bakke opp igjennom et skogsholt og like etter at det er skiltet til Opsal mot venstre går gårdsveien til Joval ned til høyre.

Joval - epost: post@joval.no Tlf: +47 95112604