Generic placeholder image

Lavvo/Villmarksleir

Lavvon på Joval leies ut til private selskaper. Her arrangerer vi bryllup, barnedåper, fødselsdager, sommerfester og utdrikningslag med fart og spenning. I tillegg bidrar vi til å skape en flott ramme rundt andre anledninger som gjør at man ønsker å samle venner og familie til et hyggelig lag.

Joval Events har lang erfaring med å arrangere firmasammenkomster med innføringer i teknikker som kan bedre kommunikasjon og samarbeid. Vårt mål er å skape opplevelser som gir ditt firma nye verdier. Vi legger vekt på å utvikle arrangementene i samarbeid med deg som kunde, med ambisjon om at dette vil gi best mulig resultat for nettopp ditt firma.

Generic placeholder image

Hytter

På Joval er det to utleiehytter, begge er fullt utstyrt med alt man kan trenge, begge har en båt med motor innkludert i prisen. Begge egner seg like godt som feriested, fisketurisme eller i forbindelse med et arrangement i lavvoen

Solspillet er den nyeste hytta, helt nede ved vannkanten ved Rødenessjøen, 4 soverom. plass til 6 voksne + 2 barn, tilgjengelig hele året

Vidsyn ligger med nydelig utsikt over Rødenessjøen, 3 soverom, plass til 6 voksne, tilgjengelig i sommerhalvåret

Generic placeholder image

Campingplass

Joval har en campingplass for faste gjester. Det er seksti plasser, vi har noen få ledige plasser for sommerhalvåret. Plassen har to servicehus, båtplasser, kiosk, vann og strøm til alle plasser.